Lugeja kiri: mis riivab silma ilusal Küüni tänaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olen põline tartlane ja armastan väga oma kodulinna ning vist seetõttu käingi linnas lahtiste silmadega. Tunnen rõõmu ilusti värvitud ja kordatehtud majadest.


Ilus on ka meie südalinn, eriti veel nüüd, kui tehti korda Küüni tänav. Paraku asuvad just seal kaks räämas maja (Küüni 3 ja 5) ja mis kõige kurioossem, need kuuluvad linnavalitsusele, pealegi asub ühes neist arhitektuuri ja ehituse osakond.



Kas just see osakond ei peaks hea seisma linna hoonete korrasoleku eest? Nende koledate majade vundament on lagunenud, seinad pragusid täis. Ja vaadake, milline kole uks on majal nr 3!



Veel üks asi hakkas silma. Mõlemal majal lehvivad lipud, aga Küüni 5 saab vabalt lehvida ainult Tartu lipp, Eesti lipp on mingi takistuse taha kinni jäänud. Olen juba terve nädala jälginud, kuidas lipp püüab tuule abil vabaneda, aga asjata – järelikult vajab ta inimese abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles