Soome-Tartu kvartett mängib bluusilegendi lugusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lahti laulja ja suupillimängija Ismo Haavisto, sama linna trummar Matias Partanen ning kaks tartlast, bassimängija Peeter Piik ja kitarrist Andres Roots, astusid kolmapäeval üles Pärnus ja eile Riias ning annavad kontserdi täna õhtul Tartu rokibaaris Underground (Küütri 7).

Kvartett teeb bluusilegend Muddy Watersi muusikat. Tema sünnist möödus tänavu sada aastat. Esialgu oli Lahti-Tartu ühisprojekt mõeldud ühekordse tuurina märtsis-aprillis.

«Juulis palus Ugribluesi peakorraldaja meid uuesti Tallinna, nüüd kutsuti Riiga ja tuleval suvel tuleb üles astuda veel vähemalt ühel Soome festivalil,» ütles Roots. «Lõpmatuseni me Muddy seljas ratsutada ei kavatse, aga et bändi klapp on väga hea, siis teistsuguse kavaga jätkame kohe kindlasti.»

Laupäeval esineb nelik Tallinna klubis Woodstock/Rockstars. Septembris sõidavad Roots ja Piik Šotimaale, kus esinevad koos Briti suupillimängija Steve Luryga Glasgow's ja Suurbritannia põhjapoolseimas esinemispaigas Shetlandi saartel.

Oktoobris esitleb Andres Roots Roundabout oma uut plaati «Three!», mis ilmus mõni nädal tagasi. Esitluskontserdid on Tartus, Pärnus, Tallinnas, Võrus ja Viljandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles