Karlova koorikool ootab õpilasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. septembrist alustab Karlova gümnaasiumi juures tööd ülelinnaline huvikool – koorikool. Kooli aluseks on Karlova gümnaasiumi juures tegutsevad koorimuusikaklassid, kuid töös saavad osaleda ka teiste Tartu koolide õpilased.

Selleks moodustatakse vanuse järgi ülelinnalised õpperühmad, mis tegutsevad õppetööst vabal ajal ning lapsed ja noored saavad esineda Karlova koorikooli poiste ja tüdrukute mudilaskoorides, lastekooris, neidudekooris Kurekell ja Tartu Poistekooris. Õpetatakse solfedžot, hääleseadet, instrumendiõpetust (klaver, viiul, plokkflööt, akordion, puu- ja vaskpuhkpillid).

Avatakse ka eelkooli muusikarühm kuueaastastele lastele, kus laulu, tantsu ja mängu kaudu antakse algteadmised muusikast.

Karlova koorikooli on võimalik registreeruda 13. septembrini, koorikooli eelkooli 27. septembrini, täites Karlova gümnaasiumi koduleheküljel www.karlova.tartu.ee vastavad taotluse ja saates need meiliaadressile anka@karlova.tartu.ee või tuues kohapeale.

Septembrikuu jooksul ootavad oma ridadesse uusi lauljaid ka neidudekoor Kurekell ja Tartu Poistekoor, eriti oodatud on kuni 20-aastased noormehed. Lisateavet on kooli koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles