Tartumaa sulgpallurid võistlesid Soomes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel toimus Soome Eliitti sarja Turu etapp «Hellman-Nieminen Tribute Elite Tournament» sulgpallis, mida korraldas Soome sulgpalliklubi Clear. Võistlusel osales 230 sulgpallurit Soomest, Venemaalt ja Eestist.

Kahekordseks võitjaks tuli Nõo sulgpalliklubi neiu Kristin Kuuba, kes võitis naisüksikmängu ja koos klubikaaslase Helina Rüütliga naispaarismängu, finaalis alistasid nad TÜ ASK sulgpallineiud Kertu Margus-Grete Talviste.

Rainer Kaljumäe (TÜ ASK) saavutas koos soomlase Ubaldino Romitelliga meespaarismängus teise koha ja meesüksikmängus kolmanda koha. Segapaarismängus saavutas kolmanda koha Grete Talviste koos soomlase Antti Kaivolaga.

Tugevuselt teises ehk A-liigas said kolmanda koha meespaarismängus Mihkel Talts-Sander Sauk (TÜ ASK) ja segapaarismängus kolmanda koha Sander Sauk-Helina Rüütel. Mihkel Talts sai meesüksikmängus viienda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles