Tartus peeti sulgpalli karikasarja etapp

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel TÜ spordihallis aset leidnud Eesti sulgpalli karikasarja kolmas etapp kujunes Tartu klubide esindajatele edukaks. Meeste A-liiga üksikmängu võitis Rainer Kaljumäe, teine oli Ronald Üprus (mõlemad TÜ ASK), kolmandaks jäi Heiko Zoober Triitonist.

Meeste kõrgeima liiga paarismängus olid parimad Rainer Kaljumäe-Raul Käsner (TÜ ASK), kes finaalis alistasid paari Kristjan Kaljurand (TÜ ASK)-Robert Kasela (Nõo SK).

Naiste A-liigas võttis lätlaste ees võidu Nõo neiu Kristin Kuuba. Naiste kõrgeima liiga paarismängus kuulus võit Kuubale ja tema klubikaaslasele Helina Rüütlile. Teine koht läks lätlastele ning kolmas TÜ ASKi paarile Kertu Margus-Grete Talviste.

Segapaaris võidutsesid Raul Käsner(TÜ ASK)-Karoliine Hõim Ants Mängeli-Gretel Aineni ja Heiki Sorge-Kristel Sorge ees.

B-liigas sai teise koha Mikk Õunmaa ja kolmanda Tanel Namm (mõlemad Triitonist). Meespaarismängus võitsid esikoha Õunmaa-Hendrik Neemre. Naiste üksikmängus oli parim Kätlin Lattik TÜ ASKist, teise koha sai Edith Rästa Triitonist, kolmas oli Sigrid Liivak samuti TÜ ASKist.

B-liiga naispaarismängu võitsid Maili Karindi-Kätrin Vilkmann (TÜASK/Triiton), neile järgnesid Liivak-Marta Kaart (Triiton) ja Lattik-Eva Arumets (TÜ ASK). Segapaarismängu võitsid Gunnar Mitt (TÜ ASK)-Vilkmann, kellele järgnesid Tarmo Tamm(Minton)-Elina Elkind(Pärnu SK). Parimad selgitati välja ka C- ja D-liigades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles