Algas Credit24 Rahvaliiga üheteistkümnenda hooaja registreerimine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest kuni 5. novembrini toimub registreerimine Credit24 Rahvaliiga üheteistkümnenda hooaja mängudele. Lisaks A-ja B-tugevusgruppidele toimuvad alates sellest hooajast võistlused ka C-alagrupis.

„Meeldiv on teatada, et alates käesolevast hooajast hakkavad Credit24 Rahvaliiga võistlused toimuma esmakordselt kolmes tugevusgrupis, mis loodetavasti täiendab võrkpalliharrastajate ja rahvaliiga ridu veelgi,“ kommenteeris Eesti Võrkpalli Liidu peasekretäri Tarvi Pürn ja lisas, et C-alagruppi oodatakse kõiki seni veel rahvaliigas mitteosalenud võistkondi, kes on pidanud A- või B-tugevusgrupis mängimist oma võistkonna jaoks ehk liialt ambitsioonikaks sammuks.

C-tugevusgrupp annab võimaluse registreerida olemasolevatel rahvaliiga võistkondadel ka nii-öelda duubelvõistkonna, kus osaleda saavad seni palliplatsilt kõrvale jäänud võistluskaaslased, et end proovile panna ja võistluskogemust juurde ammutada. C-alagrupis üles antud mängijad saavad vajaduse korral aidata ka teises tugevusgrupis mängivat põhivõistkonda. Vastupidine liikumine, tugevamast nõrgemasse alagruppi, lubatud ei ole.

Credit24 Rahvaliigasse on oodatud kõik võrkpalliharrastajad üle Eesti – nii pikaajalise kogemusega võrkpallurid, stabiilseid treenijaid kui alles alustanud mängijad. „Samuti loodame Credit24 Rahvaliigas näha üha enam noori mängijaid. Selle hoogustamiseks on kõigile gümnaasiumi- ja kutsekooliõpilastele osalemine rahvaliigas ka tasuta,“ lisas Pürn.

Üheteistkümnenda Credit24 Rahvaliiga hooaja mängud toimuvad 2012. aasta novembrist kuni 2013. aasta aprillini kolmes tugevusgrupis – A, B ja C. Tugevamasse gruppi A on oodatud registreeruma võistkonnad, kes hindavad oma taset kõrgemaks, sh need tiimid, kes on varasemalt osalenud Eesti esiliigas. B-tugevusgrupp on mõeldud kesktasemel harrastusvõrkpalluritele, kellel olemas omajagu võrkpallioskuseid kui võistluskogemust. C-alagruppi on oodatud end kirja panema kõik algajad või alles alustanud harrastusvõrkpallurid, kes oma tasemes ja kogemuses veel nii kindlad ei ole või kes soovivad oma tiimiga võistluskogemust saada.

Credit24 Rahvaliiga hooaeg kulmineerub 2013. aasta aprillis toimuva finaalturniiriga.

2012/2013 hooaja mängudele saab võistkondi registreerida läbi internetikeskkonna  kuni 5. novembrini 2012. Credit24 Rahvaliiga tegemistega saab end jooksvalt kursis hoida Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles