Maratondistantsi teatejooksu meistritiitlid tulid Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Lillepi pargis 2,5km pikkusel ringil toimunud ekideni ehk kuueks etapiks jagatud maratondistantsi Eesti meistrivõistlustel võitsid Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi võistkonnad meistritiitli nii meeste kui naiste arvestuses.

TÜ ASKi meeste võistkond võitis meistritiitli ajaga 2.12:51. Meeskonnas võistlesid Raimond Valler, Nikolai Vedehhin, Kenny Kivikas, Tiidrek Nurme, Aleksei Markov ja ankrumees oli Alllar Lamp. Võistluses edestati Stamina meeskona enam kui viie minutiga ja kolmandaks tuli Sportkeskus.ee meeskond.

Naiskond kaitses oma eelmise aasta meistritiitlit ajaga 2.37:33 ning see tähistas ka selle ala Eesti tippmarki. Naiskond võistles koosseisus Kelly Mets, Leila Luik, Keiti Mets, Liina Luik, Egle Mätas ja viimase etapi jooksis Lily Luik. Stamina naiskonda edestati nelja minutiga ja kolmanda poodiumikoha võttis Sportkeskus.ee naiskond.

Ekideni ehk kuueetapilise maratondistantsi etappide pikkused on järjekorras 5 km - 10 km - 5 km - 10 km - 5 km - 7,195 km.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles