Tartu sügisjooksu võitis Vjatšeslav Košelev

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu sügisjooksu võitja Vjatšeslav Košelev lõpetas ajaga 32:40.
Tartu sügisjooksu võitja Vjatšeslav Košelev lõpetas ajaga 32:40. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Üle aastate taaselustatud Tartu sügisjooksu kiireim mees oli täna Vjatšeslav Košelev, kes läbis kümme kilomeetrit ajaga 32:40. Ta kiitis häid konkurente, kellega koos hea tempo üles võeti. Košelevile järgnesid Eno Vahtra, kes läbis distantsi täpselt 33 minutiga, ja Andi Noot, kellel kulus selleks 33 minutit ja 41 sekundit.

Naiste kiireim oli Johanna Toplaan, kes oli üldarvestuses 19. ning läbis raja ajaga 40:20. Ta ütles peale jooksu, et rada oli mõnus just selle tõttu, et pinnas vaheldus pidevalt. Toplaant napilt edestanud Juhani Võik aga arvas, et rajale langenud lehed tegid jooksmise kohati keeruliseks, sest jalad käisid all ringi.

Naiste teine oli Kelli Floren ajaga 41:51 ja kolmas Kristi Rosenberg ajaga 43:22.

Sügisjooksu ajal käis ka veel maratonijooksjate finišeerumine, nüüdseks on lõpetanud 428 jooksjat, kellest hetkel viimasena Piirissaare vallavanem Siim Avi. Tulemused on nähtavad Tartu Maratoni klubi koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles