Lugeja kiri: kahetsusväärne konkurents

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On küll kahetsusväärne, aga siiski mõistetav, kui televisiooni kommertskanalid sätivad oma eeldatavasti palju vaatajaid paeluvad saated samale ajale konkurendi või ETV menusaadetega. Kui palju nad sellest võidavad või pigem kaotavad, pole teada. Kindlasti aga kaotavad vaatajad, kes peavad nüüd paratamatult ühe või teise kasuks otsustama.

Küll on arusaamatu, miks ETV paneb oma head saated vaatajate pärast konkureerima. Olen muidu poliitikahuviline ja alati vaadanud «Foorumit» (kell 21.40), aga viimastel nädalatel olen sellest loobunud, sest ajaloofantaasia «Troonide mäng» ETV2 programmis (kell 21.30) on sedavõrd köitev, pealegi veel järjefilm, nii et vahele jätta ei saa ja põnevusjanu ootab rahuldamist.

Üldse on kolmapäeval kõigis kanaleis palju vaatamisväärset, neljapäev see-eest üsna tühi. Eks see ole muidugi maitseasi, aga programmide kokkusättijad võiksid rohkem vaatajale mõelda, mitte üritada konkurentsi iga hinna eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles