Jõgeva riigikooli juht jäi valimata

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevase Jõgeva riigigümnaasiumi hoone.
Tulevase Jõgeva riigigümnaasiumi hoone. Foto: Jõgeva linnavalitsus

Möödunud nädalal lõppesid vestlused Jõgevamaa gümnaasiumi direktori konkursile kandideerinutega ning haridus- ja teadusministeerium otsustas välja kuulutada uue konkursi.

Ministeeriumi pressiesindaja Asso Ladva sõnul kandideeris direktori ametikohale üheksa inimest, kellest viis pääses vestlusvooru. Komisjoni väljavalitud kandidaadiga ei jõutud aga töölepingu sisus kokkuleppele.

«Kuna töölepingut ei sõlmitud, siis me ei avalda kandidaadi nime,» ütles Ladva. Ta täpsustas, et konkurssi ei nurjanud üksnes kandidaadi palgasoov, vaid kokkuleppele ei saadud töölepingu sõlmimises tervikuna.

Kandideerijatest kuus olid pärit Jõgevamaalt, üks Ida-Virumaalt ja kaks Tartumaalt. Haridus- ja teadusminister kuulutab hiljemalt kolme nädala jooksul välja uue konkursi.

Jõgeva linn peab ka ära otsustama, kummas senistest gümnaasiumidest jätkab riigikooli valmimise järel põhikool. Jõgeva abilinnapea Mihkel Kübari sõnul otsustas volikogu saata teema teisele lugemisele ning otsus peaks langema oktoobris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles