Tartumaa valis aasta õpetajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartumaa aasta õpetaja konkursi komisjon valis auhindamiseks esitatute seast välja aasta parimad.

Tartumaa aasta õpetaja 2012 aunimetuse saavad Liina Tamm (Konguta kool), Marju Laanemäe, Sirje Jugaste ja  Aila Orri (kõik Melliste algkoollasteaed), Krista Ummik (Elva gümnaasium), Heily Soosaar (Nõo reaalgümnaasium), Viive Peiker (Ülenurme gümnaasium), Tiiu Rosenberg (Nõo põhikool), Maire Sepp (Puhja gümnaasium), Kersti Tillo (Tartu Hiie kool), Laine Välbe (Kammeri kool), Evelin Adler (Luunja keskkool) ja Aime Vestmann (Ülenurme ja Elva muusikakool).

Aasta õpetaja üleriigilisele vastuvõtule otsustati lähetada Ülenurme gümnaasiumi õpetaja Viive Peiker, kelle tööstaaž pedagoogina on 48 aastat. 1989. aastast töötab ta Ülenurme gümnaasiumis põhikooli- ja gümnaasiumiklasside eesti keele ja kirjanduse õpetajana.

Viive Peikeri õpilased on igal aastal saanud maakondlikel õpilasvõistlustel häid tulemusi. Ta on välja töötanud õppevara, juhendab praktikante, osaleb kooli arendustöös, parandab riigieksamitöid ning esineb ettekannetega erialakonverentsidel.

Tartumaa tublide pedagoogide tunnustusüritus on 26. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles