Noortekeskuses alustab lastehoid

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Järgmisest nädalast hakkab Tähe 101 majas, Tähe noortekeskuses, tegutsema hommikupoolne lastehoid.

Keskuse noorsootöö spetsialist Siiri Oras, kellel on ka lapsehoidja kvalifikatsioon, rääkis, et nad otsisid noortetoale rakendust hommikuseks ajaks, kui noortekeskuse klientuur ehk vanemad lapsed on koolis.

Hoid on avatud esmaspäevast neljapäevani kell 8.30–12.30. Orase sõnul on see mõeldud just neile vanematele, kellel on vahel vaja asjaajamiste ajaks laps kuhugi jätta. Maksta tuleb täpselt selle aja eest, kui kaua laps hoius on, ja mingeid lepinguid ei sõlmita.

Oktoobris on hoiu tutvustamiseks ja klientide leidmiseks tunnitasu 1 euro, edaspidi 2 eurot.

Lisaks hoiule alustavad ka pisikestele ja nende emadele mitmed huviringid. Esmaspäeviti saavad 2–4aastased poisid ja tüdrukud tegeleda loovtantsuga, kolmapäeviti on võimlemine emadele koos vähemalt neljakuuste lastega, neljapäeviti saavad vähemalt aastased lapsed tulla meisterdama.

Reedeti alustab ka naiste aeroobikatreening. Sel päeval on hoid küll kinni, aga kui keegi soovib lõuna ajal aeroobikatreeningusse tulla, siis selleks ajaks saab oma järeltulija hoidja juurde jätta.

Oras rääkis, et eriliseks teeb lastehoiu just see, et kohale võib tulla mitme väikelapsega ja sel ajal, kui ema näiteks kõige nooremaga on trennis, saavad vanemad hoidja silma all mängida.

Täpsemat teavet lastehoiu kohta saab Tähe noorteklubi kodulehelt www.taheklubi.eu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles