Tartu võrkpallimeeskonna sponsoriks võib saada Tallinna firma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu võrkpalliklubi on uue peasponsoriga saanud suulise kokkuleppe, kuid suurtoetaja nime ei soostunud klubi juht Alari Jõesaar ütlema, kirjutas Õhtuleht. Tartu Postimehega kõnelemise hetkel oli Jõesaar teel Tallinnasse, et lepingu allkirjastamiseks kohtuda, ning tunnistas, et tegemist on pealinnas tegutseva firmaga.

Paar päeva tagasi viskas Eesti Näituste juht Igor Pihela õhku kommentaari, et kuna Viimsi Spa naiskond laiali läks, äkki hakkab tema firma hoopis Tartu mehi toetama. Jõesaar ütles, et Eesti Näitustega on küll ka läbirääkimised pooleli, kuid see firma ei saa nimesponsoriks. "Suurtoetaja leidmine ei täida veel meie kõiki eesmärke," selgitas ta ja täpsustas, et kestab ka väiksemate sponsorite otsimine.

Sel nädalavahetusel mängitavale Premium 7 Cupil osaleb meeskond hetkekoosseisus, sest Viktors Korzenevicsile tehti küll pakkumine, kuid mehel on mõtlemisaega esmaspäevani. Ka Lauris Iecelnieksiga on klubi kontaktis, kuid kindlaid vastuseid ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles