Avariis Tartumaal said viga isa ja poeg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii. Pilt on illustratiivne.
Avarii. Pilt on illustratiivne. Foto: Lennart Rikk

Tartumaal Ülenurme vallas Reola külas sõitis autojuht otsa teeääres seisnud sõidukile, mille juures olnud isa ja poeg viidi haiglasse.

Õnnetus juhtus kella 21.19 ajal Tartumaal Ülenurme vallas Tallinn- Tartu- Võru- Luhamaa maantee 195. kilomeetril Uhti kultuurimaja lähistel. Teeääres seisnud sõiduautole Honda CR-V, millel põlesid ääretuled, sõitis tagant otsa sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 26-aastane Vitali, kel polnud juhtimisõigust.

Saadud löögist vajus Honda teelt välja kraavi ja paiskus katusele.

Avariis said vigastada sõiduki juures viibinud Honda juht, 29-aastane Margus ja tema 5-aastane poeg, kes toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarevi kinnitusel viis kiirabi esialgu võimalike vigastuste tuvastamiseks Tartusse haiglasse koguni kuus inimest.

Seoses õnnetusega oli liiklus maanteel mõnda aega häiritud. Politsei teatel oli ka mõlemal sõidukil läbimata tehniline ülevaatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles