Salva/Rocki poisid võistlesid rahvusvahelisel turniiril

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salva/Rock 2001. aastal sündinud poiste võistkond koos treeneriga enne mängu meeskonnavaimu hoidmas.
Salva/Rock 2001. aastal sündinud poiste võistkond koos treeneriga enne mängu meeskonnavaimu hoidmas. Foto: Allikas: TÜ Korvpallikool

Salva/Rocki 2001. aastal sündinud poisid võtsid treener Jano Kuntsi juhendamisel osa Vinnis 21.-23. septembrini peetud rahvusvahelisest turniirist Season Open Cup.

Turniiri esimene vastane oli Soome võistkond Kauhajoki. Kohtumine kulges Soomlaste taktikepi all, ning vastased tabasid viskeid väljakult ülima järjekindlusega. Tartu poisid ei olnud selliseks mänguks valmis ning vastu tuli võtta kaotus numbritega 35:55.

Järgmine vastane oli Leedu meistri BC Perkunas. Poisid võitlesid südilt ja mängupilt oli palju parem kui esimeses mängus. Kõige nõrgemaks kujunes siiski teine veerandaeg, mis kaotati 11:26. Mängu lõpptulemuseks jäi 44:69.

Teise päeva esimene mäng oli kohaliku Rakvere võistkonna vastu. Taaskord sai tartlastele saatuslikuks teine veerand, mis kaotati 9:20. Neli minutit enne mängu lõppu jõuti küll veel viie punkti kaugusele, kuid möödavisatud vabavisked ning kiirrünnakus eksimus korvi alt ei lubanud vahet väiksemaks teha.

Päeva teises kohtumises läksid Tartu poisid vastamisi pealinna võistkonna Audentese SK. Kõik poisid olid mänguks väga hästi valmis ning näitasid üles väga suurt võitluslikkust ning suurt mängunälga. Selles mängus said käe valgeks kõik kaasas olnud mängijad. Tasuks 57:27 võit.

Viimasele päevale oli jäänud mäng viienda ja kuuenda koha peale, kus tuli taaskord vastamisi minna turniiri esimese mängu vastastega – Kauhajokiga. Seekord oli juba teada, kuidas vastased mängivad ning poisid olid mänguks valmis ning keskendunud. Kõik mängijad täitsid juhiseid ning mängiti võitluslikult ühise  eesmärgi nimel.

Viimasele veerandajale mindi vastu ühepunktilises kaotusseisus, kuid väga võrdse ja punkt-punktilise heitluse suudeti Kristen Looti eestvedamisel viimasel minutil enda kasuks kallutada, ning vastutasuks väga magus revanš numbritega 47:41.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles