Lugeja kiri: jälle lounge!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus haigekassa juht jõudis hakatuseks arvata, et tervi­hoiu­teenuse eest tasumisel tuleks arvestada ka inimese eluviise, sh liigsöömist, mis teatavasti põhjustab ülekaalulisust. Seega: hakakem vähem sööma, kodanikud! Tartus aga tundub, et ikka rohkem ja rohkem meelitatakse inimesi toidutaldrikute juurde, sest uusi toidu- ja joogikohti muudkui tuleb ja tuleb (vt kasvõi 30. augusti Tartu Postimeest).

Mis sellest, et südalinn on neid juba nüüdki rohkem kui täis. Ja kuigi aeg-ajalt mõni ka kaob, ilmub peatselt talle asendaja või koguni asendajad – täpselt nagu varasügiseses seenemetsas!

Öeldakse sedagi, et ega küll küllale liiga tee ja konkurents võib aidata nii teeninduskultuuri tõsta kui ka hindu raamides hoida. Nii et las proovivad, erilist edu aga soovin ülikooli vana kohviku elluäratajatele.

Samas ei saanud hämmastuseta lugeda teavet, et endise Kalinka asemel avab uksed City lounge. Tänaval, millele on nime andnud eesti rahvusülikool! Mõelge veel, kulla baaripidajad.

Selline maneeritsemine ei pruugi ka teie sissetulekutele hästi mõjuda, sest häid kohti soovitatakse ikka suust suhu – lähme Püssirohtu, Vildesse, Ristiisasse jne –, aga kuidas kõlab kõnetelefonis teie nimi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles