Politsei pidi järjekordselt aitama metsa eksinut

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes teab juba mitmendat korda sel sügisel läks metsa eksinud inimese aitamiseks tarvis politsei ja piirivalvurite abi.

Seekordne vahejuhtum leidis aset laupäeval Kavastus. Kell 14.30 teatas koos isaga metsa läinud 34-aastane mees Lõuna prefektuuri juhtimiskeskusele, et läks Luunja vallas Kavastu  küla lähedal Suursoo piirkonnas koos isaga metsa, kuid nende teed läksid lahku ning ta eksis ära. Metsa läksid mehed Kavastust paralleelselt Emajõega Kantsi kõrtsi suunas.

Sündmuskohale saadeti politseipatrull ja piirivalve koerajuht koos kahe koeraga. Kaks tundi väldanud otsingute tulemusena ja politseisireeni kasutades leiti eksinud mees Emajõe Suursoo keskusehoonest umbes 2,5 kilomeetri kauguselt Emajõe äärest soost ja juhatati tervena välja.

Lõuna prefektuuri hinnangul aitas otsingutele tublisti kaasa see, et metsa eksinul oli kaasas korralikult laetud akuga mobiiltelefon. Nii sai ta anda politseile selgitusi oma asukohast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles