Luuletajad ja luulehuvilisi ootab prõmm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Malin..
Jaan Malin.. Foto: Margus Ansu.

Alles eile oli luuletaja Jaan Malin alias Luulur Jaan Krimmi poolsaarel Jevpatorijas, kuhu ta oli saabunud festivalilt Koktebelist. Mõlemad on kuulsad oma kuurortide poolest.

Koktebeli kaldapealsel on kogunisti nudistide rand. Kuid mitte seepärast ei sõitnud meie poeet nii kaugele, tema eesmärgiks oli osavõtt kirjandusfestivalist.

Juba neljapäeval kell 18 võib Luulur Jaani näha oma loomingut esitamas klubis Kink Konk (Vallikraavi 4). Seal on kavas luuleprõmm ehk poetry slam ehk äraseletatult luule võistulugemine. Praegustel andmetel on kindlasti osalemas ka Marko Mägi, keda täna kell 18 saab näha ja kuulda Tartu kirjandusmaja krüptis, ning erikülalisena Jan Kaus.

Malin avaldas lootust, et ettevõtmisest Kink Kongis kasvab välja igakuine lõbus ja virgutav TarSlämm. Luuleprõmmijatena loodab ta näha sõbralikult üheskoos vanu kalu ja kas või alles maime.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles