Marek Doronin taastub suvisest operatsioonist

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ korvpallimeeskonna mängija Marek Doronin.
TÜ korvpallimeeskonna mängija Marek Doronin. Foto: Margus Ansu

Poola kontrollturniirist eemale jäänud Tartu Rocki korvpallimeeskonna kapten Marek Doronin ei saa platsile joosta veel paar nädalat, kuna taastub juuni keskel tehtud kannakõõluse operatsioonist.

Nädala jagu enne jaanipäeva operatsioonilauale heitnud Doronini lõikus oli seotud kevadel tekkinud kannaprobleemiga. «Kui ma doktor Toomas Teini juures käisin, ütles ta, et selle jalaga ma enam edasi mängida ei saa ja lõikus on vältimatu,» meenutas Doronin.

Toomas Teini sõnul olid korvpalluril kannakõõlusesse tekkinud väikesed rebendid, krooniline põletik ning üks luu kida oli kasvanud kõõlusesse. Esimesed kolm operatsioonijärgset nädalat käis Doronin vaid karkudega, kuid augusti alguses hakkas tegema esimesi harjutusi.

«Taastumine on läinud enam-vähem. Olen juba kergemaid hüppeid ja spurte proovinud, aga mängulist kontakti veel ei kannata,» lausus Doronin ning lisas, et kuigi ta on paranenud lõikusest hästi, pole jalas veel piisavalt jõudu.

«Kindlasti ei lähe ma teistega saali mängima enne, kui tunnen, et suudan hüpata ja jalg kannatab. Lonkama pole mõtet platsile minna,» ütles Doronin ning avaldas lootust, et on mänguvalmis paari nädalaga. «Läti turniiril ma kindlasti ei osale, aga Rakvere kohta ei tea veel öelda.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles