Seenele läinud Võrumaa mees jäi kadunuks

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaal kadunuks jäänud 47-aastane Arvo.
Võrumaal kadunuks jäänud 47-aastane Arvo. Foto: Politsei

Võru politsei palub abi teadmata kadunud 47-aastase Arvo leidmisel, kes läks esialgse info kohaselt eile keskpäeval metsa seenele ning pole koju naasnud.

Lõuna prefektuuri teatel saabus täna hommikul politseile informatsioon, et eile keskpäeval Võrumaal Obinitsa külas arvatavasti metsa seenele läinud Arvo pole koju naasnud. Politsei alustas mehe leidmiseks maastikuotsingut, kuhu kaasati ka piirivalve teenistuskoerad.

Esialgsed otsingud tulemusi ei andnud, mistõttu kaasati mehe leidmiseks otsingutele täiendavalt ka kopter. Otsingud jätkuvad.

Arvo on 182 cm pikk, kodust lahkudes kandis ta seljas valget värvi T-särki, jalas tumedaid pükse ning peas tumedat värvi Coca-Cola logoga nokamütsi.

Kõigil, kes on eile või täna näinud antud piirkonnas kirjeldusele vastavat isikut või omavad muud infot, mis võiks viia mehe leidmiseni, palutakse võtta ühendust võtta Võru politseiga telefonidel 7868210, 7868211 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles