Politsei alustas Põltsamaa ametikooli kaklusjuhtumi uurimist

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väidetavalt peksid kohalikud noored Põltsamaa Ametikooli suitsunurgas kahte ametikooli õpilast. Pildil suitsunurk.
Väidetavalt peksid kohalikud noored Põltsamaa Ametikooli suitsunurgas kahte ametikooli õpilast. Pildil suitsunurk. Foto: Margus Ansu

Lõuna prefektuur alustas kriminaalmenetlust, et uurida möödunud kolmapäeva õhtul Põltsamaa ametikooli juures aset leidnud kaklust.

Prefektuuri kriminaalbüroo juht Vallo Koppel ütles, et politsei on juhtunut analüüsinud ning kogunud lisainfot, mis viitab sellele, et tegemist oli avaliku korra raske rikkumise ehk kuriteoga.

«Täiendavaid asjaolusid kontrollitaksegi vastava paragrahvi järgi alustatud kriminaalmenetluses. Esimesed menetlustoimingud kriminaaljuurdluses on Jõgeva kriminaalteenistuse poolt juba tehtud.»

Kõigil, kelle suhtes on vägivalda tarvitatud, tuleks fikseerida oma vigastused perearsti juures või kiirabis ning anda politseis ka juhtunu kohta oma ütlused, rõhutas Koppel. Selliselt on korrakaitsjatel koheselt olemas vajaminev info, mille baasil menetlusega jätkata.

Põltsamaa ametikooli juures aset leidnud kaklusest kirjutas Postimees pikemalt täna. Esialgne info, et kurikaelad saabusid kooli juurde punase Volvoga, ei leidnud hiljem kinnitust (toim.).

Copy
Tagasi üles