Teade vääriti parkimisest aitas leida ärandatud auto

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei müts.
Politsei müts. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval said Tartu patrullpolitseinikud teate valesti pargitud sõidukist Kummeli tänaval. Masina kontrollimisel väärparkimist ei tuvastatud, kuid ilmnes, et tegu oli hoopis varastatud sõiduautoga.

Lõuna prefektuuri teatel sai politsei juhtimiskeskus informatsiooni autost 12. septembril kella 16 paiku. Juhtimiskeskus edastas patrullpolitseinikele, et Kummeli tänaval segab liiklemist üks väidetavalt valesti pargitud Audi.

Patrull sõitis antud aadressile ning parkimisega seotud rikkumist ei avastanud. Küll pidasid politseinikud kahtlaseks, et masinal puudusid numbrimärgid ning salongist oli kadunud automakk.

Numbrimärkideta sõiduki tausta otsustati lähemalt kontrollida ning selgus, et samal hommikul oli politseisse teatatud sama Audi vargusest Tartus Põllu tänavalt.

Sõiduki omanik kutsuti sündmuskohale ning ta tuvastas, et tegemist ongi temalt varastatud autoga. Omanik sai oma sõiduki kohapeal tagasi.

Tartu kriminaaltalitus alustas vargusjuhtumi uurimiseks menetlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles