Selgusid Tartu meistrid tennise paarismängudes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olnud nädalavahetusel korraldas Tartu Tennisekool käesoleva aasta Tartu lahtised meistrivõistlused paarismängus, turniir kujunes üle ootuste kõrgetasemeliseks.

Meeste paarismänguturniirile registreerus 11 paari, kellest meistriteks krooniti Martin Karis ja Denis Amelin. Tasavägises finaalis alistasid Karis - Amelin tulemusega 3/6, 7/6 ja 12/10 Pavel Bazunov - Timofey Skripini. Kolmanda koha saavutasid Kenneth Raisma - Säm Ulp, kes jätsid neljandaks Lauri Lilleste ja Kristjan Tamme.

Üllatus sündis naispaarismängus, kus aastaid võidutsenud Teele ja Tuule Tani jõudsid küll finaali, kuid pidid seal tunnistama Annemai Mutso ja Anelle Luik paremust - 6/7, 6/4, 10/3. Naispaarismängu pronksmedalid kuulusid Tartu Tennisekooli treeneri ja õpilase paarile Eneli Lattik - Grete Helena Roose.

Kaheksa osalenud paariga segapaarismängus tulid võitjateks Anelle Luik - Ott Ahonen Viljandist, hõbemedal kuulus Birgit Pilt - Kenneth Raismale. Oma teise pronksi võitis Grete Helena Roose Tartu Tennisekoolist, seekord koos Tallinna treeneri Säm Ulpiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles