Muutuvad lennuajad Tallinna-Tartu liinil

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk
Estonian Airi lennuk Foto: Toomas Huik

Estonian Air kohendab 29. oktoobrist Tartu lendude ajagraafikut nii, et hommikul väljub lennuk Tartust senisest viis minutit hiljem, Tallinnast Emajõelinna algab lend aga praegusest kümme minutit varem.

Statistika näitab, et lennukid väljuvad Tartust väga täpselt lennuplaani järgi ja saabuvad Tallinna tihtipeale plaanitust varem, rääkis Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras. «Selletõttu muudame lennuaegu nii, et see sobiks nii klientide vajadustega kui ka meie lennuplaaniga.»

Alates 29. oktoobrist väljub lennuk Tartust Tallinnasse esmaspäeval, teisipäeval, kolmapäeval, neljapäeval, reedel ja laupäeval kell 6:05 ning saabub pealinna kell 6:40. Tallinnast Tartusse lend algab aga esmaspäeval, teisipäeval, kolmapäeval, neljapäeval, reedel ja pühapäeval kell 23:45 ning eeldatav maandumisaeg Tartus on 20 minutit pärast südaööd.

Lennufirma teenindab Tartu-Tallinna lennuliini kuus korda nädalas 33-kohalise SAAB 340 lennukiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles