Tartus tulevad tervisepäevad nii seenioritele kui imikutele

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tamme staadion.
Tartu Tamme staadion. Foto: Margus Ansu / Postimees

Sel nädalal on kõik eakamad tartlased oodatud tasuta tervisepäevadele, kus lisaks treeningutele saab lasta hinnata oma tervislikku seisundit.

Linnavalitsuse teatel leiavad seenioride tervisepäevad aset 13. septembril Tamme staadionil ning 11. ja 14. septembril Annelinna spordimajas. Kõigil päevadel on tegevus planeeritud kell 14 - 17.

Seenioridele mõeldud tervisepäev koosneb tervisliku seisundi hindamisest, kõnnitreeningust ja võimlemisest ning individuaalsest nõustamisest. Samas on võimalik end kirja panna ka seenioride võimlemise rühmadesse.

Huvilised saavad end kirja panna e-posti teel aadressil info@vireo.ee või telefonil 556 49406.

Sel nädalal saavad trenni minna aga ka imikuid ja väikelapsed, keda oodatakse koos vanematega oma tervisepäevadele. Tamme staadionil ja  Annelinna spordimajas leiavad aset tasuta tervisepäevad, kus vanematele annavad nõu füsioterapeudid ja toimuvad lastega võimlemise näidistreeningud.

Imikuid ja väikelapsi oodatakse koos vanematega 13. septembril Tamme staadionile ning 11. ja 14. septembril Annelinna spordimajja. Tegevus on planeeritud kella 9.30st kuni 13ni kolmes vanuserühmas: 6-12 kuu vanused, 1-1,5aastased ja 1,5-2aastased.

Kavas on võimlemine ja vestlusringid lastevanematele. Tervisepäeval saab registreeruda ka imikute ja väikelaste võimlemise rühmadesse.

Nii seeniorite kui väikelaste tervisepäevi korraldavad füsioteraapia ja tervisespordiga tegelev MTÜ Vireo Tervis ja Sport ning SA Tartu Sport.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles