Vanemuine otsib muusikalirolli andekaid noori

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise teatrimaja Tartu kesklinnas.
Vanemuise teatrimaja Tartu kesklinnas. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tuleval aastal Vanemuises lavale jõudva muusikali «Grease» osatäitjaid ei valita üksnes kogenud ja haritud näitlejate seast. Rollikonkursile võib minna igaüks, kel hea laulu- ja tantsuoskus. Vanusele on siiski teatavad piirangud, nimelt on konkurss mõeldud 17 - 28 aastastele.

Teatri pressiesindaja teatel valitakse prooviesinemise põhjal välja 24 lauljat, kes osalevad Georg Malviuse käe all 4. mail 2013 esietenduvas muusikalis. «Grease´i» peaosades astuvad üles Getter Jaani ja Uku Suviste. Lavastuse proovitsükkel kestab järgmise aasta märtsist maini.

Prooviesinemine toimub pühapäeval, 23. septembril kell 12 Vanemuise suures majas. Vajalik on eelregistreerumine 20. septembriks aadressil maiken@vanemuine.ee.

Konkursil osaleja peab esitama ühe laulu muusikalist ja ühe pop- või rokklaulu omal valikul. Lisaks viiakse läbi tantsuoskuste proov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles