Teatribändi esinemise ajal süttis kõlar

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Draamateatrit esindanud ansambel Suitsuruum jätkas pärast kõlaripõlengut Tartu Sadamateatris oma kontserti.
Eesti Draamateatrit esindanud ansambel Suitsuruum jätkas pärast kõlaripõlengut Tartu Sadamateatris oma kontserti. Foto: Raimu Hanson

Tartus toimunud festivalile Draama punkti pannud teatribändide minifestivali ajal süttis Eesti Draamateatrit esindanud rokkansambli Suitsuruum kontserdil täna õhtul Sadamateatris löökriistamängija kõlar.

Kuulajaist tulvil saalis paanikat ei tekkinud. Ka bändiliikmed Sten Tigane (löökpillid), Erik Rand (kitarr), Tauno Makke (basskitarr) ja Kristo Viiding (vokaal) säilitasid laval rahu. Nad ootasid järgmise looga seni, kuni helitehnik Vaiko Vreimann oli lämmatanud labakäe suuruse leegi.

«Seda on juhtunud väga harva,» ütles trummar Tigane. «Olen küll legende kuulnud, aga oma silmaga ei ole näinud, et mängu ajal hakkab kõlar põlema. Muidugi – efektne!»

Järgmisena kavas olnud ansambli Sibul ja Sõbrad solist Jaan Willem Sibul märkis, et temagi ei ole varem midagi seesugust näinud. «Juhtub, nagu elektriasjadega ikka,» ütles ta ning lisas, et leek on lahvatanud tema esinemise ajal õnnetul kombel süttima vaid prožektoris.

Teatribändide festivali üks korraldajaid Ott Kilusk kommenteeris muigamisi, et ansambel Suitsuruum ajas lihtsalt tossu välja. Festivali programm läks pärast saali põhjalikku tuulutust kavakohaselt edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles