Noored näitlejad teevad lavastuse 48 tunniga

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lauri Kulpsoo

Aktsiooni «Esimene mängimine» kunstnik Laura Kõiv pildistas eile Genialistide klubi ees Draama punaste tugitoolide ümber kogunenud näitlejate ja näidendiautorite seltskonda.

Mari-Liis Lill (paremalt), Piret Krumm, Hendrik Toompere jr jr, Liisa Pulk, Jüri Tiidus, Roland Laos, lehtede varjus Siim Nurklik, Kristo Viiding ja Jim Ashilevi kogunesid selleks, et tuua festivali aegu Genklubis laupäeval kell 17 vaatajate ette täiesti uus lavastus.

Seni võõraste silmade eest varjul hoitud lühinäidendid on spetsiaalselt selleks puhuks kirjutanud Jim Ashilevi, Siim Nurklik ja Paavo Piik. Kõik kolm näidendit loeti eile õhtul ette publikule, kes valis ühe neist sealsamas välja. Väljavalituga käib proov täna, öösel ja homme päeval. Niisiis valmib näidendist lavastus 48 tunniga. Muusikaline kujundaja on Andre Pichen, valguskujundaja Rene Liivamägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles