Võistlus avab Otepääl rulapargi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepääl valmis monoliitne betoonist rulapark.
Otepääl valmis monoliitne betoonist rulapark. Foto: Otepää vallavalitsus

Otepää avab laupäeval rulapargi, mille teeb Eestis ainulaadseks kasutatud ehitusmaterjal. Nimelt on tegemist siinse ainsa monoliitbetoonist rullispordile orienteeritud rajatisega.

Rulapark on suur 320 ruutmeetrit. Selle avamise puhul korraldatakse 8. septembril kell 13 võistlus, vahendas Otepää valla pressiesindaja.

«Tõenäoliselt on tegemist ka kogu Baltikumis ainsa taolise pargiga, Jurmalas on ehitatud samuti betoonpark, kuid see on detailidest  kokku pandud,» ütles rulapargi ehitaja Rein Erik Jõe osaühingust Betoondetail.

Algatus rulapargi ehitamiseks tuli lastevanematelt, edasi hakkas ideega tegelema Otepää vallavalitsus. Lisaks valla toetusele aitas rajatist rahastada MTÜ Otepää Õhujõud ja taotletud euroraha. Kokku läks projekt maksma ligikaudu 23 000 eurot.

Avamisel esineb Otepää tantsutrupp FeelingGood, pealtvaatajad saavad nautida Big Air võistlust, kuhu on kutsutud oma ala tegijad üle kogu Eesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles