Tartus põrkasid kokku auto ja mootorratas

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Tartus Jaama tänaval, kus põrkasid kokku mootorratas ja sõiduauto.
Avarii Tartus Jaama tänaval, kus põrkasid kokku mootorratas ja sõiduauto. Foto: Pm

Täna hommikul juhtus Tartus Jaama tänaval Kivilinna kaupluse ja Alvistra tankla vahelises lõigus liiklusõnnetus, milles sai esialgsetel andmetel vigastada mootorrattur.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Liina Pissarev ütles, et 1989. aastal sündinud noormees tegi sõiduautoga Volkswagen Passat vasakpööret ega andnud teed otse liikunud mootorrattale Honda, mida juhtis 1986. aastal sündinud mees.

Mootorratta juht kukkus kokkupõrke järel. Kiirabi viis ta võimalike vigastuste kontrollimiseks haiglasse. Pealtnägijate kinnitusel oli mootorrattur teadvusel, kuid ei saanud püsti tõusta, sest kaebas valu jalas.

Kokkupõrkes said kannatada ka mõlemad sõidukid: plastdetailid olid paiskunud õnnetuspaigast mitu meetrit eemale.

Umbes samas kohas juhtus avarii ka eile õhtul. Siseministeeriumi teatel pööras rollerile Kymko, mida juhtis 21-aastane Arto, kella 20.41 ajal ette vastassuunas liikunud ja  vasakpööret sooritanud kaubik Ford Transit, mida juhtis 44-aastane Ivan.

Kiirabi viis rollerijuhi Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles