Vihmaoht viis näitlejad botaanikaaiast klubisse

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ivar Tommingas ja Elisabet Reinsalu (pildil) paelusid publiku tähelepanu Shakespeare´i loomingu esitamisega.
ivar Tommingas ja Elisabet Reinsalu (pildil) paelusid publiku tähelepanu Shakespeare´i loomingu esitamisega. Foto: Kristjan Teedema

Festivali Draama ja ühtlasi Balti teatri festivali avamiseks eile botaanikaaeda suundunud peaaegu kakssada teatrihuvilist pidid värava peal tegema kannapöörde. Nad saadeti Ge­nia­listide klubisse. Põh­juseks oli kogu ennelõuna pilvedest alla pudenenud vesi.

Nii sai festivali peakorraldaja Margus Kasterpalu juhatada tänavuse kuraatori Anu Lambi ja tema näitlejatest kolleegid publiku ette ilma, et nad oleksid märjaks saanud.

Õdusa tausta tekitasid saalis põlema süüdatud kümme laua- ja neli põrandalampi. Aivar Tommingas ja Elisabet Reinsalu (pildil) paelusid publiku tähelepanu Shakespeare´i loomingu esitamisega, Priit Strandberg kitarri saatel laulmisega ja Alo Kõrve oma armastusluuletuste ettelugemisega.

Tänane festivalipäev algas klubis Kink Konk kell 14.15 Paavo Piigi näidendiraamatu «Keti lõpp» esitlusega. Esimene tänane etendus oli Ugala «Mee hind», mis kuulub Draama põhiprogrammi ja ka Balti teatri festivali lavastuste hulka ning algab Sadamateatris kell 17. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles