Kavastus tuleb taas uhhaapidu

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune uhhapidu Tartumaal Kavastus. Lisaks leemekeetmisele pingutasid võistlejad ka kostüümidega, sest tõi seegi lisapunkte.
Mullune uhhapidu Tartumaal Kavastus. Lisaks leemekeetmisele pingutasid võistlejad ka kostüümidega, sest tõi seegi lisapunkte. Foto: Risto Mets

Suur uhhaapidu Kavastus ei jää ka tänavu tulemata. Peo keskmes on parima uhhaa keetmine ja valimine väärikate auhindade nimel.

Ürituse ühe korraldaja Andrus Esko kinnitusel on uhhaavõistlusele end akuraatselt kirja pannud 13 võistkonda. Teiste seast leiab näiteks mullused tuttavad nagu võistkond Palmako ja Kavastu koolipoisid. On ka mitmeid uusi tulijaid. Lisaks on endast märku andnud veel neli võistkonda, kes on palunud ajapikendust.

Pidu ise algab Kavastu pargis 8. septembril kell 14. Kavas on uhhaade võistukeetmine, hindamine ja auhindamine, 60 minuti õngitsemisvõistlus ning tehishärja-rodeo. Lapsed saavad meelt lahutada lustinurgas, sõita kaarikuga ning kõik soovijad saavad minna laevaga Emajõele.


Uhhaavõistlusele registreerunud võistkonnad:
1. Kavastu koolipoisid
2. Kuu talu
3. Jõe supiköök
4. Jõe uhhaaköök
5. Palmako
6. Kalakajak
7. Keila kalamehed
8. Marguse makrillid
9. Ahvenapoiss
10. Maitseelamuse koda
11. Luunja kultuurimaja
12. Vennaga kalale
13. P-B Kalev
14. Toruteadlased
15. Kavastu naisselts
16. Saadjärve jahtklubi
17. Luunja maanaiste selts

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles