Janika avas hooaja rongkäiguga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Kalliskivid mustadel sametdressidel säramas, juuksed korrektses krunnis ning lindid uljalt lehvimas, alustasid rühma Rosett võimlejad koos suurte ja väikeste klubikaaslastega eile pärastlõunal jutuvadina ning naerupahvakute saatel teekonda raeplatsilt Annelinna.

Pärast rongkäiku oli kavas galaetendus Annelinna spordimajas ning lisaks said võimlemishuvilised lapsed registreeruda treeningurühmadesse. Kirjapanemine on kestnud augusti algusest ning juba on nimekirjas 50 uut noort võimlejat.

Klubi juht Janika Mölder ütles, et selline arv on üllatuslikult suur ning kasvab ilmselt veelgi, sest vanemad otsivad oma võsukestele trenne enamasti septembri lõpuni. «Ei teagi, milles asi. Ehk avaldasid olümpiamängud sellist mõju,» arvas ta.

Uus hooaeg toob Janika võimlejatele põnevad ja kiired ajad. Lisaks sellele, et veebruaris võõrustatakse nüüd ka iluvõimlemise maailmakarikaetappi, valmistuvad maailmakarikasarjadeks Janika juunioride eliit ja meistriklassi rühm Sunshine.

Iluvõimlemise juunioride Eesti koondis valmistub järgmise aasta mais peetavateks Euroopa meistrivõistlusteks ning Carmel Kallemaa hakkab alates Miss Valentine’ist võistlema täiskasvanute klassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles