Politsei leidis Põlvamaal metsa eksinud mehe kopteri abiga

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirivalve helikopter
Piirivalve helikopter Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile Valgjärve vallas seenele läinud ja kadunuks jäänud mees leiti täna otsingutesse kaasatud helikopteri abiga.

Politseile teatati täna varahommikul, et eile läks 73-aastane mees Valgjärve vallas oma kodu juurest metsa seenele, ent pole tänaseks koju naasnud, teatas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kuna metsa läinud mehel ei olnud kaasas mobiiltelefoni, puudus võimalus temaga kontakti saamiseks.

Põlva patrullpolitseinikud alustasid mehe otsimist, lisaks kaasati otsingutesse seitse vabatahtlikku ning piirivalvekopter. Kella 16 paiku tuvastas kopterimeeskond otsitava mehe asukoha – ta asus umbes 300 meetri kaugusel oma kodukohast, tihedas võpsikus. Mehe terviseseisundit kontrollis kiirabi.

Abi vajanud mehe sõnul oli ta kuulnud maastikul teda otsinud politseinike ja vabatahtlike hõikeid, ent tal ei jagunud häält, et neile vastata.

Antud juhtumit silmas pidades tuletab politsei kõigile meelde, et nad võtaksid kindlasti metsa minnes kaasa laetud mobiiltelefoni. Igaks juhuks oleks hea lisaks seenekorvile ja noale kaasa võtta ka vile ja taskulamp, et halvema juhtumisel otsijatele endast vajadusel märku anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles