Tartlased selgitavad meistrid maanteesõidus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel ja pühapäeval korraldab spordiklubi Velo Tartu meistrivõistlused maanteerattasõidus. Homme on kavas eraldistardiga sõit Jõgeva maanteel. Võistlused toimuvad kõikidele vanuseklassidele ja start antakse kell 17 Salvesti parklast. Võistlus algab kuni 12-aastaste poiste ja tüdrukute sõiduga, kes läbivad viis kilomeetrit, ja lõppeb eliitklassiga, kellel on vaja sõita 15 kilomeetrit.

Pühapäeval toimub grupisõit Vasula ringil. Start antakse kell 12 Inglimäel (Narva maantee 11. kilomeetril) ja sõidetakse neli ringi, mis teeb kokku 92 kilomeetrit.


Eelregistreerimise põhjal osalevad kõik Tartu rattaklubid ja neile lisaks veel ratturid Viljandist, Jõgevalt ning Elvast. Tartu linna parimatest on starti oodata Caspar Austat, Vahur Valvast, Mihkel Jürit ja Villu Jõgi. Samuti stardib Londoni olümpiamängudel hea sõidu teinud Grete Treier. Kokku on registreerunud juba 98 ratturit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles