Iluvõimlemise maailmakarikaetapp tuleb Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janika Mölder
Janika Mölder Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eestile usaldati esmakordselt iluvõimlemise maailmakarika etapi korraldamise õigus. Eesti Võimlemisliidu taotlus korraldada järgmisel aastal 8.-10. veebruaril Tartus, A. Le Coq Spordimajas üks FIG iluvõimlemise maailmakarika etappidest kiideti võimlemisföderatsiooni komisjoni koosolekul ühehäälselt heaks.

«Ma olen 12 aastat sellest unistanud,» rõõmustas võimlemisklubi Janika juht Janika Mölder ning nentis, et Miss Valentine’i võistlus on piisavat klassi näidanud. Ta lisas, et kindlasti saab maailma paremiku võistlemine Tartus olema suureks stiimuliks ka Eesti võimlejatele.

Tartu etapp alustab maailmakarikasarja, mille etapid toimuvad veel Portugalis, Rumeenias, Itaalias, Bulgaarias, Prantsusmaal, Valgevenes ja Venemaal.

Eestist ei kao
Seltskonnaajakirjanduse lugejatele jäi kindlasti silma, et Mölder ja tema kauaaegne elukaaslane Kaupo Kallemaa vormistasid suhte abieluks ning plaanivad nüüd Kanadasse kolida. Põhjuseks on see, et üks seal elav 82-aastane väliseestlanna kutsus Mölderi appi oma võimlemisklubi juhatama.

Mölder kinnitas Tartu Postimehele, et tegemist on siiski seltskonnaajakirjanduse liialdusega. Kanadasse plaanib ta minna küll, kuid mitte kohe ja mitte igaveseks. «Kõigepealt pean paberid korda ajama ning siiski plaanime esialgu jääda üheks hooajaks,» selgitas ta oma pere plaane.

Ideaalis näeb Mölder, et Kanada ja Eesti klubi vahel tekib sünergia, millest mõlemaile osapooltele kasu sünniks. Võimlemisklubi Janika, kus praegu on palgal 24 inimest, jätkab nii nagu praegu – iga inimene vastutab oma tegevusala eest ning Mölder jääb juhiks. «Plaanin ikka iga paari kuu tagant siin käima hakata,» arvas ta ja lisas, et kuna kõik töötajad teevad oma tööd suure rõõmuga ning toimub pidev areng, siis ta ei näe põhjust mure tundmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles