Flybe lükkab lennuajad pärastlõunaseks

Anna Ploompuu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flybe reisilennuk
Flybe reisilennuk Foto: SCANPIX

Alates 10. septembrist asenduvad Helsingi–Tartu liinil lendava firma Flybe argipäevased hommikused lennuajad pärastlõunastega.

Varem argipäevahommikuti Helsingist kell 9.20 väljuv lennuk alustab septembri algusest Helsingist lendu kell 14.45.

Pühapäevaõhtuse Helsingi–Tartu otselennu aeg jääb samaks, lend väljub Helsingist kell 19.40 ja maandub Tartus kell 20.30.

Samuti on muudatus Tartu–Helsingi liinil. Argipäeviti kell 10.35 Tartust väljuv lennuk tõuseb alates 10. septembrist õhku kell 16.05 ja saabub Helsingisse kell 16.55.

Tartust Helsingisse suunduva lennu õhtuse väljumise aeg jääb aga samaks. Lennuk väljub Tartust kell 20.55 ja saabub Helsingisse kell 21.45.

Lennuaegade muudatuse põhjusi ei soovinud Flybe kommenteerida, tuues välja, et sügisesed lennugraafikud ei ole veel ametlikult kinnitatud, kuid kindlasti kinnitatakse peagi. Küll aga on Tartu Postimehele teadaolevalt paarile sellel liinil lennata soovijale firmast kinnitatud, et lennud muutuvad pärastlõunaseks, ning on pakutud variante reisi ümberkorraldamiseks.

Helsingi–Tartu lennuliin on käigus mullu oktoobrist. Otselend kestab 50 minutit. Flybe on üks suurimaid regionaallende pakkuvaid lennufirmasid Euroopas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles