Velo klubi ratturid tegid häid tulemusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Kambjas toimunud Premium 7 Kambja IV rattamaratoni lühemal distantsil võttis U14 tüdrukute seas kindla võidu Kersti Johanna Ojasild

Sama ürituse raames viidi läbi ka Eesti meistrivõistlused maastikuratta krossis seenioridele. Peeter Parmask Velost eliitratturitega kaua võrdses tempos püsida ei suutnud ja pidi seekord võistlema oma vanuseklassi võidu eest. SK Velo kodulehekülje teatel oli ilm palav ja rada tiitlivõistlusele kohaselt väga raske. Parmask saavutas väga tugevas konkurentsis oma vanuseklassis viienda koha.

 

Tartlanna võitis Võru rattaralli
Võrus sõideti seitsmes kohalik rattaralli, kus Tea Lang võitis naiste N30+ vanuseklassis esikoha.

Stardijoonel oli kogu Eesti rattaparemik eesotsas Rein Taaramäega. Võit läks seekord siiski Läti ratturile Andris Smirnovsile Rietumu Delfin rattaklubist. Velo ratturitest sõitis parima üldkoha välja Urmo Fuchs, kes aga esimese saja hulka ei mahtunud. M30 vanuseklassis oli Fuchs 22. omanik. Teiste tartlaste kohad on nähtavad Velo koduleheküljel.

Lühemal võistlusmaal saavutas Aapo Rammo M60 vanuseklassis kolmanda koha, Kersti Johanna Ojasild oli naiste U17 vanuseklassis kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles