Artur Erik Lindmaa tõi Tartule kolm medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt autasustamiselt, kus vasakult Artur Erik Lindmaa, Kristofer Siimar (Alo Ojassalu Tennisekool), Kaia Kanepi ja Martin Randpere (AOTK).
Pilt autasustamiselt, kus vasakult Artur Erik Lindmaa, Kristofer Siimar (Alo Ojassalu Tennisekool), Kaia Kanepi ja Martin Randpere (AOTK). Foto: Gerd Lindmaa

10.-19. augustini Tallinnas Tere Tennisekeskuses peetud Eesti noorte tennisemeistrivõistluste edukaim tartlane oli Tartu Tennisekooli õpilane Artur Erik Lindmaa, kes võitis kokku kolm medalit.

Kõige väärtuslikum autasu oli P14 vanuseklassi üksikmängus saavutatud hõbemedal, mille võitmiseks alistas Lindmaa järjest neli vastast ning pidi kaotuse vastu võtma alles finaalis, kus alistus Kristofer Siimarile (AOTK). Lindmaa hea hoog jätkus ka paarismängus, pronksmedali võitis ta nii meespaarismängus koos Siim Troostiga (AOTK) kui segapaarismängus koos Simoné Pärnaga (Pärnu Kalevi TK). Segapaarismängus tuli Tartusse teinegi pronksmedal, mille võitis Pärli Pärn (MK Tenniseklubi) koos Kristjan Tammega (USTA).

Lindmaa mängis kaasa ka endast vanemate, kuni 16-aastaste poiste üksikmängus, kus jõudis ainsa tartlasena üksikmängus teise ringi. Kaks paarismängu medalit tõi Tartusse MK Tenniseklubi mängija Alan Braschinsky, kes võitis hõbedad nii U16 kui U18 vanuseklassi meespaarismängus koos Karl Kiur Saarega (TC 2000).

Kuni 12-aastaste poiste hulgas oli edukaim tartlane Juhan Loorits (Tartu TK), kes jõudis kolmandasse ringi ning jäi jagama viiendat kohta. Pääsu eest esinelikusse kaotas Loorits tasavägises kohtumises 5:7, 4:6 hilisemale võitjale Robin Erik Partsile (Avantage TK). Viienda koha saavutas Loorits ka U14 vanuseklassi segapaarismängus koos Anette Andresooga (EKSM). Kuni 18-aastaste tüdrukute seas jõudis Grete Helena Roose (Tartu TK) üksikmängu teise ringi, jäädes seal alla samuti hilisemale võitjale Tatjana Vorobjovale (Avantage TK).

Kokku osales Eesti noorte meistrivõistlustel tartlastest 16 Tartu Tennisekooli ja 13 MK Tenniseklubi last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles