Tammeka kohtub võõrsil FC Viljandiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kell 19 kohtuvad Viljandis kohalik meeskond ja Tartu JK Tammeka. Viljandi on tabelis hetkel kaheksandal, Tammeka kümnendal kohal.

Tartlaste peatreener Joti Stamatopoulos ütles intervjuus jalgpalliliidule, et viimastes mängudes on tartlastel olnud hea esitus, aga veel pole õnnestunud punkte võita. "Peame oma esimese poolaja esituse Levadia vastu Viljandisse kaasa võtma ja olema veel kontsentreeritumad. Meil on väga hea võimalus punkte võtta, mängijad on treeningutel töötanud kõvasti ja lähme mängule hea enesetundega. Kui jätkame samas vaimus, tulevad ka tulemused," märkis ta.

Tammeka mängija Martin Naggel sõnas jalgpalliliidule, et pilk tabelisse ütleb selle mängu kohta kõik. "Vajame siit üksnes võitu ja vähemaga ei saa kuidagi leppida. Ma olen kindel, et meeskond võitleb iga millimeetri eest väljakul, et sellest mängust maksimum võtta."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles