Tammeka naised kaotasid Florale

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile kaotas Tammeka esindusnaiskond 1:5 Tallinna FC Florale. Tartlannade ainsa värava lõi 35. minutil Maarja Saulep.

Naiskonna treener Aleksandra Ševoldajeva ütles, et mängu lõppseis ei iseloomusta mitte kuidagi mängupilti. "Tegime kaitses palju individuaalseid vigu, mida vastased suutsid ära kasutada, ning ei olnud piisavalt otsustavad ja konkreetsed ei vastaste ega oma värava juures, kuid ees ja keskel võitsime enamuse esimesi ja teisi palle. Tegime väga head pressi ja hoidsime palli rohkem kui vastased," selgitas ta.

Ševoldajeva lisas, et olenemata mängu- ja tabeliseisust on näha, et areng on toimunud ning see on kõige tähtsam.

Meistriliiga neli edukamat Pärnu JK, Tallinna FC Flora, Tallinna FC Levadia ja Tartu JK Tammeka järkavad nüüd alates 8. septembrist mänge kaheringilisel turniiril, et selgitada medaliomanikud.

"Oleme õiges kohas ja ma olen mängijatega väga rahul. Lihtne on töötada ja õpetada inimesi, kes tahavad saada paremaks ja saavad aru sellest, et arenemiseks on vaja tööd teha," sõnas Ševoldajeva ning rõõmustas selle üle, et Tammeka saab mängida kolme tugevaima naiskonnaga.

Avavoorus kohtuvad FC Flora ja Tammeka ning FC Levadia ning Pärnu JK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles