Tartu sõudjatele jagus meistrivõistlustel medaleid

Anna Ploompuu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olnud nädalavahetusel Pärnus toimunud sõudmise Eesti meistrivõistlustelt tõid medaleid koju ka Tartu sõudjad. Tartu Ülikooli Akadeemilise spordiklubi sõudja Mihkel Pari, kes juhtis sõitu juba esimestest tõmmetest, võitis ülekaalukalt meeste kergekaalu ühepaadil. Lisaks saavutas samas paadiklassis kolmanda koha Henri Pehk.

Naiste paarisaerulisel kahepaadil saavutasid kolmanda koha konkurentidest märgatavalt vanema paadiga sõudnud Marliis Reinkort ja Liis Küünal. Lisaks suutis Reinkort ennast naiste ühepaadil tugevas konkurentsis viiendaks sõuda.

SAK Tartu naiste neljapaat sai samuti kolmanda koha, kusjuures teine koht kaotati vaid 1,2 sekundiga Viljandi sõudeklubile.

Märkimist väärib ka naiste kaheksapaatide sõit, kus TÜ ASK-il oli väljas koguni kaks paatkonda – noorte ja täiskasvanutega. Sel korral väljusid omavahelises konkurentsis võitjana noored ning lõppkohad vastavalt neljas ja viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles