Tartu muusikapäevade kavva lisandus saksa esinejaid

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu muusikanädala plakat.
Tartu muusikanädala plakat. Foto: Tartu muusika nädal

Tartu muusikapäevade programmi, mida korraldab koostöös tARTuFFiga festivali Tallinn Music Week tiim, on lisandunud Saksamaalt pärit eksperimentaalelektro esitajad Günther Lause ja Qwqwi. Neid saab Tartus näha ja kuulda Y-galeriis täna kell 17 (Qwqwi) ja kell 18 (Lause).

Külalised on pärit Karlsruhest ning seotud sealse kunsti- ja disainiülikooli HFG elektroonilise muusika kateedriga. Qwqwi muusikas on palju mängulist ja polürütmilist improvisatsiooni, Günther Lause kaldub oma olemuselt sügavama techno poole.

Mõlemad on praegusel Eesti-tuuril juba esinenud festivalil Kõue Heli ja Kodu baaris Tallinnas. Nädalalõpul ootab neid pealinnas Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseum.

Tartu muusikapäevadel, mis on põhiliselt täna ja reedel, saab kuulata üsna laias žanrilises skaalas muusikat veerandsaja bändi ja üksikesineja esituses. Esinemispaiku on 11. Indi kõrval on esindatud džäss, folk, rokk, bluus jm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles