Rulluisumaraton jätab hüvasti senise rajaga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu rulluisumaraton.
Tartu rulluisumaraton. Foto: Andres Ehrenpreis

Et Tartu rulluisumaraton kolib tänavu Piibe maanteele, kustuvad maratoni korraldajad huvilisi senise rajaga hüvasti jätma. Reedel kell 19 algab rulluisumaratoni ühistreening Aovere ja Inglimäe vahel.

Treening on kõigile tasuta, kuid pähe tuleb panna kiiver. Teistele liiklejaile on korraldatud ümbersõidud Möllatsi-Vesneri tee kaudu, teatasid korraldajad.

Et ühistreening toimub liikluseks suletud alal, palutakse kõigil kohale tulla enne tee sulgemist. Autod saab enne kella 19 parkida Inglimäe otsa või Aovere tankla juurde.

Ühiselt saab treenida laskumis- ja tõusutehnikat uue raja tõusude-laskumiste jaoks. Õpetatakse tõusudel jõudu säästma, ohutult laskuma, grupisõitu ning mõistlikku käitumist teeninduspunktides.

Ühistreeningul osalemine on tasuta ja etteregistreerimine ei ole vajalik.

Arvult kuues Tartu rulluisumaraton peetakse 12. augustil Piibe maanteel. Stardid antakse Jõgeva kesklinnast ja Tabiverest ning finiš on Tartus konservitehase juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles