Tamme staadioni olmehoone läks remonti

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile algas remont Tartus Tamme staadioni olmehoones, kus rajatakse uus kütte- ja ventilatsioonisüsteem, korrastatakse pesemis- ja riietusruume ning vahetakse osaliselt aknad.

«Olmehoone remont aitab meil luua sportlastele paremaid tingimusi ja saame Tamme staadionit rohkem välja pakkuda ka treeninglaagrite korraldamiseks,» selgitas sihtasutuse Tartu Sport juhatuse liige Eve Lill. Ta lisas, et ülejäänud osas vastab staadion kõigile rahvusvahelistele normidele.

Olmehoone remondile kulub 357 150 eurot, ehitus kestab neli kuud. Mullu valmis linna esindusstaadionil uus tribüünihoone, tänavu suvel avati seal üks linna suuremaid mänguväljakuid. Uuendatud on ka jalgpalliväljak ja kergejõustikuala.

Tamme staadionikompleksi renoveerimiseks on kulunud kolme aasta vältel 2,32 miljonit eurot. Ehitust rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi linnaliste piirkondade arendamise meetmest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles