Miks jätab Ülikooli tänava hotellikrundi heakord soovida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülikooli 14 umbrohtu kasvanud augu, tulevase hotelliplatsi piirded kannatavad vandaalitsemise all.
Ülikooli 14 umbrohtu kasvanud augu, tulevase hotelliplatsi piirded kannatavad vandaalitsemise all. Foto: Kristjan Teedema

Miks on Ülikooli 14 kinnistu kõrval oleva augu ümber piirded katki ja pikali lükatud ning millises järgus on hotelli ehituse ettevalmistamine?

Vastab ASi Estiko juhataja Ain Tammvere:

Hotelli ehituseks on praegu eskiisprojekt koos. Kui vaadata hoolikalt, siis keegi lõikab neid piirdeid läbi ja viskab sealt asju alla.

Meil on ikka väga regulaarselt seal aedu maha lõhutud ja oleme neid välja vahetanud. Terve komplekt aedu on välja vahetatud, kuna need on ära lõhutud. Sinna on puuritud sisse vaiasid, kuhu aiad on kinnitatud.

Noortel meestel aga ei ole füüsilist energiat mujal välja elada, kui minna kusagile asju lammutama. See on meil regulaarne, iganädalane töö, kus peame parandama seda, mis nädalavahetusel ära lõhutakse.

Meil on tõsine mure. Oleme pannud nurga peale üles ka politseikaamera, kahjuks pole ühtegi suli veel kätte saadud. See on tõsine lisakulu, aga oleme arvestanud, et kesklinnas käibki võibolla jõulisem seltskond, kes maandabki oma energiat võõra vara lammutamisega.

Täna (reedel – toim) pannakse need aiad kindlasti püsti, et esmaspäevaks oleks meil jälle tööd. Aga ega enne ei muutu midagi, kui maja saab valmis.

See jama käib juba mitu aastat. Sinna alla loobitakse igasugu asju taarast riieteni, mõni käekott on ka seal olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles