Senine kapten siirdub Portugali õppima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Valtna (esireas paremal) peab oma viimase mängu Tammeka kaptenina.
Siim Valtna (esireas paremal) peab oma viimase mängu Tammeka kaptenina. Foto: Sille Annuk

Tartu JK Tammeka senine kapten Siim Valtna  mängis möödunud laupäeval Paide linnameeskonna vastu selleks korraks viimast korda Tammeka särgis. Lähipäevil pakib ta asjad ja sõidab seitsmeks kuuks Erasmuse programmi vahetusüliõpilasena Portugali õppima.

«Loomulikult on lahkuda raske, eriti sellepärast, et ma ei arvestanud, et hooaeg nii kehvasti läheb,» tunnistas Valtna ja lisas, et kuigi ta tahaks oma meeskonda aidata, tuleb vahel mõelda ka muudele asjadele peale jalgpalli. Mõte välismaale õppima minna oli tal juba hooaja algul. «Ütlesin treenerile, et kui mul võimalus tekib, siis ma lähen,» täpsustas ta.

Laupäevases mängus oma debüüdi Tammeka peatreenerina teinud kreeklasele Joti Sta­­matopou­­losele jagus Valtnal kiidusõnu. Kuigi ta osales vaid ühes kreeklase trennis, tundus mehe metoodika kohe erinev.

Kellele ta kaptenipaela pärandab, Valtna veel ei teadnud. «Üks võimalus on senine abikapten Kaspar Kaldoja, kuid võibolla valitakse hoopis keegi uus,» ütles ta.

Portugali minnes Valtna jalgpalliga lõpparvet siiski ei tee. Putsad pakib ta kaasa ning üritab leida mõne kohaliku klubi, kellega koos treenida. Kas ta tagasi tulles Tammeka ridades jätkab, ei osanud ta praegu öelda. «Ma ei mõtle nii kaugele ette, eks seda siis näha ole,» resümeeris ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles