Tuhanded motomatkajad kogunevad Jõgevamaale

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgevatreff.
Jõgevatreff. Foto: Egert Kamenik.

Jõgeva lähistele Kuremaale on sel nädalavahetusel oodata ligi 2000 mootorratuurit üle maailma. Algab 21. rahvusvaheline mootorratturite kokkutulek Jõgevatreff.

Suur osa kokkutulekust möödub suletud laagripaigas Kuremaa lossipargis, ent suurest motopeost saavad osa ka teised eestimaalased. Nimelt on maanteedel liikumas tavapärasest kordades enam põnevaid kaherattalisi. Aset leiab ka traditsiooniline motoparaad Kuremaalt läbi Jõgeva linna laupäeva südapäeval.

Lisaks peetakse Jõgeva kesklinnas võrride võidusõitu, mille eelsõidud algavad laupäeva hommikul kell 9.30. Võistlussõidud algavad kesklinnas kell 12.30, vahendas Jõgeva pressiesindaja.

Jõgeva meeri Kalmer Laini sõnul on Jõgevatreff linnas ja maakonnas üks suve oodatumaid sündmusi, mis on kindlasti kaasa aidanud eestlaste motohuvile.

Jõgevatreff on 1992. aastal alguse saanud Eesti üks suuremaid rahvusvahelisi mootorratturite kokkutulekuid, mida korraldab Jõgeva MC motoklubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles