Reporter.ee: arve tasumisest keeldunud seltskonnale kutsuti politsei

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Purjus noored ei suutnud eile Tartus oma autot liikuma saada. Kohalekutsutud abijõule maksta aga ei tahetud ning neile kutsuti politsei.


Tartus kutsusid kolm ilmselgete joobetunnustega noormeest enda Audi abistamiseks Tamme puiesteele puksiirmasina. Puksiir saabus, lahendas auto mured käsipiduriga, kuid kui jõudis kätte maksmise aeg, ütlesid tellijad, et jätavad teenuse eest tasumata, vahendas Reporter.ee videolõik.

Selle peale kutsus puksiirauto juht kohale politsei. Korrakaitsjate kohale jõudmise ajaks olid noormehed siiski osa arvest ära maksnud.

Auto roolis viibinud purjus mees oli ka üpris agressiivne ning ta toimetati politseiautoga kainestusmajja, teatas uudistesaade.

Kuna mehed lubasid puksiirauto töötajatele, et sõidavad veel samal ööl autoga Lätti, otsustasid politseinikud teiste kaasliiklejate ja ka meeste enda turvalisuse tagamiseks lasta Audi teisaldada tasulisse parklasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles