Tartu meistriteks krooniti Auris Mikk ja Tuule Tani

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahtusel Tähtvere Tennisekeskuses toimunud Tartu linna lahtised suvised meistrivõistlused võitis meeste arvestuses Auris Mikk ning naistest Tuule Tani. Meeste finaalis alistas tallinlane Mikk tulemusega 6:1 7:6 (9:7) Denis Amelini, pronks riputati kaela samuti Tallinna klubi esindavale Aleksander Kvitsile, kes kolmanda koha mängus võitis sisemeistrivõistlustel hõbeda saanud Madis Sprenki tulemusega 3:6 6:3 6:2.

Naiste üksikmängus kaitses tiitlit Tuule Tani, kes suvistel meistrivõistlustel ei kaotanud ühtegi setti. Finaalis mängis Tani kindlalt 6:1 6:1 üle tallinlase Merlin Holteri. Kolmas koht kuulus tänavustel sisemeistrivõistlustel hõbeda saanud Eva Mägile, kes alistas pronksimatšis 6:1 7:5 Laura Loktevi.

Sarnaselt viimastele aastatele ei soosinud Tartu suveilm võistluste korraldamist ning seetõttu peeti kõik välimeistrivõistluste kohtumised Tähtvere tennisekeskuse siseväljakutel. Tartu meistrivõistlused jätkuvad juba sel nädalavahetusel, kui toimuvad paarismängud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles